čtvrtek 24. října 2013

Pouštění draka

Od jakživa mám hrozně ráda jaro a ještě mnohem raději mám léto. Kdo mě zná, ví, že letní vedra, koupání v řece a dlouhé večery je něco pro mě. Ale takové babí léto, jaké je v posledních dnech, mám taky moc ráda. A teď, s Járou, si ho moc užívám.

S Komandem jsme našli novou zábavu pro krásné podzimní dny – pouštění draka. Dokonalý relax pro maminky, dovádění a běhání po louce pro děti a spousta hozených balónků pro pejsky. Tak takové jsou teď naše dračí dny. Plné smíchu a radosti.

Vždycky, když po takovém hezkém dni sedím doma, říkám si, že na mateřství je kromě jiného hezké to, že se můžu zase zpátky vrátit do mých dětských let, že si opět můžu užívat dětské hry. Častokrát cítím, jak se přímo tetelím blahem, že se dětem povedlo postavit krásnou bábovku z písku nebo, že nám drak letí fakt vysoko. A s dětinskou radostí se těším na zimní radovánky ve sněhu, protože bobování je taky skvělá zábava – pro děti i maminky.

Moc si teď tohle období znovu objevování dětských her užívám.

Matky, děti a psi - naše podzimní radovánky.



1 komentář:

  1. Taky jsme se vrhli na draka. Čím má delší ocas, tím nám lépe létá. Jen bylo pořád bezvětří a Nikče nešel do oblak. O víkendu jsme byli na Drakiádě v Rychnově. Moc hezká akce pro děti a drak konečně lítal vysoko :-)

    OdpovědětVymazat