sobota 22. února 2014

Oslava 2. narozenin

Je to neuvěřitelné, ale některé děti z našeho Komanda už oslavily 2. narozeniny. Holky se rozhodly, že uspořádají společnou oslavu pro Jonáše, Kubu a Adélku. A tak jsme se na sobotní půl den sešli v naší oblíbené Coolničce, kterou jsme si zarezervovali jen pro naši oslavu. Čtyři hodiny dětského dovádění byly tak akorát dostačující, abychom odcházeli s dobrým pocitem a děti nebyly až příliš unavené.

Mašinky pro oslavence.

Rozdíl oproti loňské oslavě byl znatelný. Rozdíl mezi jednoletým a dvouletým dítětem je velký a snad ještě větší rozdíl je mezi 4 měsíčním a 16 měsíčním dítětem (Jarinkem). Loni se oslava odehrávala v duchu - každá maminka běhá za svým dítětem, v rychlosti usrkne kávu a dá si pár soust dortu. Na společné povídání moc prostoru nebylo (já tedy neběhala loni za Járou, ale seděla jsem s ním v ohrádce pro miminka a tam jsme si hráli)

Oslavenci sfoukávají svíčky.

Letos už byla oslava o něčem jiném. Byla to daleko více společenská událost – děti si společně hrály, a dokonce starší pomáhali mladším. A my jsme měli několik hodin na společné povídání a v klidu jsme si zvládli vypít kávu a sníst dort, který Terezka s Evičkou upekly. Jen občas bylo nutné některé z dětí utěšit nebo nakrmit, ale i tak jsme zvládli celkem nerušeně vést společenskou konverzaci.

Kuba chytá Járu. 

Nesmím zapomenout opět vychválit Coolničku. Prostředí kavárny je pro dětské hry naprosto skvělé – prostorné místnosti, spousta hraček a prolézaček, čisto (kočárky a boty zůstávají v šatně, v kavárně se chodí v přezuvkách) a moc milá obsluha.


Milý Jonáši, Kubo a Adélko, přeji Vám hodně zdraví a spokojené dětství. Jste skvělí a už teď se těším, až Vás zase uvidím.

Maránek - nejmladší z party.


1 komentář:

  1. Taky jsme měli tento týden oslavu - tříletou. Brzy snad o ní napíšu článek. Ale prozatím můžeš (můžete) nahlédnout, jak budou vypadat (možná) vaše oslavy pro tříleté:

    http://blogujicimaminy.blogspot.cz/2014/01/slavime-poprve-v-roce-2014.html

    Všem vašim oslavencům přeji dodatečně hodně zdravíčka a ať vám - maminkám dělají jen radost!

    OdpovědětVymazat