středa 27. listopadu 2013

Mikulášské luftování skříní

S příchodem zimy se probírám věcmi a plnými skříněmi. Letní věci peru a uklízím do sklepa, ty zimní naopak vybaluji a dávám si je do skříně. Najednou vidím, kolik věcí mám, a přesto mám často pocit, že nemám co na sebe. Nebo objevím věci, na které jsem už dávno zapomněla. Asi to každý zná.

Skvělou příležitostí pro protřídění šatníku a sklepa je Mikulášské luftování skříní. Miklulášské luftování skříní je dobročinný bazar na podporu zajímavých projektů. A tak letos již počtvrté luftuji skříně a věci daruji na dobročinný bazar. Z bazaru si vždy naopak přinesu pár nových a zajímavých kousků za pár kaček a ještě tím podpořím dobrou věc. Letos bude výtěžek MLSu věnován Linku seniorů, bezplatnou anonymní telefonickou službu pro seniory, osoby o seniory pečující a osoby v krizi .



Jak MLS funguje?

Luftujeme - Každoročně pomáháme vyluftovat vaše skříně, aby v nich zavanul čerstvý vzduch. :-) Bazar si získal již tradiční přispěvatele kvalitních věcí, s každým ročníkem se pak připojují další. Na bazaru se vždy sejde unikátní nabídka nevšedních věcí. 
Nakupujeme – V tradičních prostorách Literární kavárny na Karlově nám. v Praze probíhá den D, tedy vlastní bazar. V příjemné komorní atmosféře provoněné svařeným vínem, tradičními perníčky a dalšími dobrotami, v klidném prostředí plném usměvavých lidí… 
Darujeme – Jako vánoční dárek předáváme výtěžek akce vybrané organizaci na předem dohodnutý projekt. 


Jak se můžete zapojit?

POSKYTNOUT VĚCI K PRODEJI. Máte-li doma cokoliv, co už nepotřebujete, ale jiným může ještě posloužit, věnujte to nám. Prosím kontaktujte nás, vše si rádi vyzvedneme osobně!
NAKOUPIT NA BAZARU. Těšit se můžete na originální všehochuť oděvů pro malé i velké, doplňků, knih, sportovních potřeb, šperků a mnoho dalšího. Nakupte dárky pod stromeček u nás, protože s námi darujete dvakrát! 
DAROVAT ČÁSTKU NA KONTO PROJEKTU. Pokud vás projekt zaujal, chcete ho podpořit, ale nechcete na bazaru nic kupovat, můžete svůj příspěvek zaslat přímo na účetElpidy. Pokud v poznámce uvedete "Luftování", váš příspěvek se započítá do celkového výtěžku bazaru, který nadace Divoké husy zdvojnásobí. 
ZAPOJIT SE DO PROPAGACE AKCE. V rámci svých "sítí" můžete sdílet pozvánku na bazar a šířit informace o této dobročinné akci. V případě jakýchkoliv dotazů k propagaci nás neváhejte kontaktovat.


Bližší informace k organizaci bazaru

KDY: 7. 12. 2013 - 10-20 hod. a 8. 12. 2013 - 10-14 hod.
KDE: Literární kavárna H&H, Vyšehradská 53, Praha 2 (mapa)

Výtěžek bazaru letos navíc zdvojnásobí nadace Divoké husy až do výše 60 000 Kč

Těším se na další ročník bazaru, letos poprvé bude dvoudenní.



Žádné komentáře:

Okomentovat